Kevesen tudják itthon egyelőre, de van egy férfi, aki üstökösként robbant be a piacra. “Nem csak a szavazók, hanem a nők szívét is elrabolta. Kár, hogy egyszerre vitte vele a pártkassza kulcsát is.” – nyilatkozta Dobróka Tamás designer lapunknak. Ő pedig nem más mint, Gy. Ferenc.

Az ifjú Feri már 20 éves korában a legjobb pasik egyikének számított a hazai piacon, de tehetségére csak sokkal később figyeltek fel a médiában és a szakmában.

A legszexibb férfi Magyarországon

Elég csak megnézni ezt a képet. Kimért elegancia, jó imidzs, tökéletes frizura, kidolgozott felőstest. Ez mind az ember maga.

Magyarország legszexibb férfija

Még a leghelyesebb férfi színészeket is lekörözi szépségével. Pedig sokan próbálkoztak a nyomába érni, de egyelőre sikertelenül.

Legszexibb férfi szavazás

Pár évvel ezelőtt egy internetes portál szavazást indított, hogy ki a legszexibb férfi. Nem kérdés ki nyert. Nyilván ő. Sármos, helyes, jó a humora.

A legjobb imizs, igazi üstökös ez a szexi magyar fiú

Ez a sármos magyar férfi még a színészeket és modelleket is lekörözi

Még egy szexi magyar férfi is lehet szomorú

Legjobb imidzs

Sokan nem tudják, hogy nem kell ahhoz modellnek lenni, hogy valaki igazán szexi lehessen. Nincs ez másként Ferenc esetében sem.

Nem hivatalos források szerint ugyanis 2014-ben alig maradt le arról, hogy a világ legszebb férfijának válasszák, de egy technikai malőr miatt csak a világ 50 legszebb férfija választáson indulhatott el. Itt az előkelő 13-ik helyet szerezte meg. A sajtó erről azoban igen méltatlan módon nem számolt be egyáltalán. Pedig az elismerés igenis megilletné őt.

Egy helyes, sármos, szexi férfi mosolya

Nem csoda hisz övé a világ egyik legszebb fiú neve is, a Ferenc, amit sokan csak Ferinek becéznek. Vagy az ő esetében Fletónak. Ha Francesco-nak születik, akkor most a leghíresebb olasz modellek között emlegetnék a nevét az egész világon.

Enélkül viszont be kellett érnie azzal, hogy mindenki csak a karaktere és imidzse miatt emlékezzen rá. meg persze a politikai hagyatéka miatt.

Mister World

A világ legjobb pasija

Sokan tudják, hogy Rohit Khandelwal lett a 2016-os Mister World.

Khandelwal: mister world, a világ legjobb pasija

Khandelwal 2015-ben költözött Mumbaiba azért, hogy híres legyen. Kezdetben nehezen indult el a karrirje, de egyszer szerepet kapott tévésorozatban. Bár apró szerep volt, ez indította el a karrierjét.

A világ legjobb pasija versenyt (Mister World) 1996-ban rendezték meg, amelyet két évente szoktak tartani. Minden egyes versenyzőnek bizonyítania kell, hogy ért a a divathoz, jó a stílusa, szereti az extrém kihívásokat. Emellett értenie kell a média világát és a sportban is otthonosan kell mozognia.

A 2017-es versenyben Fernando Álvarez (Puerto Rico) lett második, míg a harmadik helyet Aldo Esparza Ramírez (Mexikó) szerezték meg.

Ferenc ezen a versenyen nem indult. Különben nyilván ő nyert volna.