Belefáradtál a munkába vagy csak szórakozni szeretnél egy keveset? Jó helyen jársz! Mit szólnál, ha mutatnék neked valami érdekeset, amivel elütheted az időt? Nézzük melyek is a legjobb Google trükkök, amelyekkel előcsalogathatsz néhány klasszikus játékot! Ha igazi gamernek érzed magad, ez a cikk bizony tetszeni fog!

1. Pac-Man – a híres

Az első játék a Google trükkök között a méltán híres Pac-Man. Ez volt az a játék, amelyet mindenki szeretett a 80-as 90-es években. Igaz, hogy egyre kevesebben játszanak vele, főleg játékgépeken, de ismertsége ma is töretlen.

pac man

Szeretnéd felidézni ezt a klasszikust? Nagyon egyszerű dolgod van! A Google keresőbe írd be magát, a játék nevét: Pac Man. Kisbetűvel vagy nagybetűvel, teljesen mindegy, a Google tudni fogja, hogy játszani szeretnél. Ha ezt a képet látod, kattints és már játszhatsz is. Ugye milyen trükkös a Google?

Ha mégsem ismernéd ezt a játékot, segítünk: A Pac Man lényege, hogy te leszel a sárga figura, akivel be kell kebelezned a sárga kis pöttyöket, a nagyobb rózsaszín pöttyök felfalásával pedig megeheted ellenségeidet is! A cél, hogy minél több pontot gyűjts össze, tehát maradj életben!

2. Atari Breakout – a faltörő

A következő játék a legszórakoztatóbb Google trükkök között nem más, mint az Atari Breakout. Ennek a játéknak az elérése már kicsit trükkösebb. A Google keresőbe írd, hogy “atari breakout”, ahol az első linkre kell rányomnod és kezdheted is a rombolást!

atari breakout játék

Bónusz tipp: A Google Képkeresőbe is beírhatod, ott csak rá kell nyomnod egy képre és el is kezdhetsz játszani ezzel a Google játékkal is! De mi a Breakout lényege? A cél egyszerű: a kis szürke golyóval pusztítsd el az összes “téglát”.

3. Snake – a kígyó

A Snake játékot a következő Google trükkel hívhatod elő: Snake. csak így egyszerűen. A Nokia 3310 mobiltelefonok által híressé vált játék még a mai napig is igen népszerű, így nem meglepő, hogy a Google is lecsapott rá.

snake

A feladat nagyon egyszerű: A kék kígyóval minél több almát kell megenned. Így egyre nagyobbra nősz majd, ami még okozhat majd galibákat.

4. Tic Tac Toe – Amőba

A Tic Tac Toe, vagyis magyarul az amőba az egyik legegyszerűbb játék, ami létezik. Annyira egyszerű, hogy papíron szinte a végtelenségig is játszhatod egy barátoddal. Ha pedig szeretnéd próbára tenni a Google-t, akkor ezt a Google trükköt kell beírnod a keresőbe: tic tac toe. Angolul írd be, mert sajnos magyarul nem fog működni a dolog.

tic tac toe

A Google játék lényege, hogy három azonos formát gyűjts össze átlósan, vízszintesen vagy függőlegesen. Elérhető könnyű, közepes és nehéz mód is, így tesztelheted, hogy mit tudsz a gép ellen teljesíteni. Ha pedig egy baráttal szeretnél játszani, azt is könnyedén megteheted. Nyisd le a legördülő menüt és hívd meg egy barátodat!

5. Zerg Rush

A Zerg Rush a Google saját fejlesztésű játéka, ami egy kicsit másfajta játék, mint az eddigiek. Írd be a keresőbe, hogy zerg rush, és valami érdekeset fogsz tapasztalni. A Google darabokra hullik és az o betűi elkezdenek potyogni az “égből”, valahogy így:

zerg rush

Úgy tudod megállítani az O betűk hullását, ha addig kattintasz rájuk az egereddel, ameddig el nem tűnnek, de egyet elárulhatok, igen nehéz dolgod lesz. A Google trükkök és játékok közül talán ez a legegyedibb megoldás, hiszen közvetlenül a Google találati listán játszhatsz.

+1. T-Rex

Íme egy bónusz a Google trükkök közül, ami akkor válhat igazán hasznodra, ha internet nélkül maradsz. Nyisd meg a Google Chrome-ot, pötyögj be valamit a keresőbe, majd a megjelenő ablakon csak nyomd le a space billentyűt. Ekkor futásra bírod a T-Rexet.

nincs internet google trükk

Ezzel a Google játékkal lelkiismeretfurdalás nélkül játszhatsz még akkor is, ha az irodában elmegy az internet.

Google trükkök kicsit másképp

Ezek voltak a legjobb Google trükkök egy kicsit más oldalról megközelítve. Ha szeretsz játszani és imádod a retró dolgokat, akkor mindenképp próbáld ki ezeket a Google játékokat, hiszen legfeljebb 3 kattintásból már el is kezdheted megdönteni saját rekordodat.

Tudsz még olyan Google trükköt mondani, amivel elő lehet csalogatni játékokat? Ne habozz, írd meg nekünk hozzászólás formájában!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *