A BrightSide összeállításában 10 híres rajzfilmet vesznek sorra, hogy megfejtsék titkaikat.
1. Aladdin repülő szőnyege

Aladdin szőnyegének állítólag van neve is. Bár ezt a nevet csak a „belsősök” tudják, akik a rajzfilmen dolgoztak. A művészek Ralphnak keresztelték el.

2. Mickey és Minnie esküvője

Mickey és Minnie nem házasodott össze soha a képernyőn, de egy 1933-as interjúban Walt Disney elmondta, hogy Mickey és Minnie „magánéletükben” házastársak. Az pedig szerencsés véletlen, hogy a Mickey és Minnie szinkronhangját adó színészek 1991-ben valóban összeházasodtak.

3. Dexter számlái

Mekkora lehet Dexter családjának villanyszámlája, és mennyi pénzbe kerülhetett a fantasztikus laboratóriuma? Konkrét válasz erre nincs de sok rajongó úgy gondolja, hogy a fiú a NASA-nak adja el találmányait, és ők szponzorálják otthoni laboratóriumát is.

4. Bozont valódi neve

Bozontnak van igazi neve is, méghozzá a Norville Rogers. A Bozont becenevet pedig minden bizonnyal kócos haja miatt kapta.

5. Andy apukája

Bár erre nincsen bizonyíték, sok rajongó szerint Andy apukája elhagyta a családot a Toy Storyban, és az első film alatt a szülők éppen válnak. Egy másik népszerű elmélet szerint Andy édesapja, akit szintén Andynek hívtak, meghalt és játékait fiára hagyta.

6. Kisagyszony

Kisagyszony Bogármester vörös hajú, vörös kosztümös, magassarkút viselő titkárnője a Pindur Pandúrokban. Arca egyetlen egyszer jelenik meg csupán egy pillanatra a 136 rész során!

7. Kenny egész arca

Kenny McCormick mindig kapucnival a fején jelenik meg, ami olyan szorosra van húzva hogy csak két szeme látható, azt meg senki nem érti mit beszél. A South Park – Nagyobb, hosszabb és vágatlan teljes estés moziban viszont lekerült Kennyről a kapucni, és kiderült, hogy egy teljesen normálisan kinéző kócos, szőke kölyök.

8. Tom és Jerry gazdája

Sok rajzfilmsorozatban láthatjuk, hogy évadokon keresztül nem mutatnak meg egészben egy karaktert. Tom és Jerry gazdája, Két cipő asszony is ilyen karakter. A Szombat esti macskabuli című részben viszont lehullt a lepel.

9. Képregényes fickó

A Simpson család egyik szereplőjének nevét évadokon keresztül titok övezte. Végezetül a 16. évedban a Homer, a koreográfus című részben kiderült, hogy a neve Jeff Albertson, de mindenki csak képregényes fickónak szólítja.

10. A herkentyűburger titkos hozzávalója

Azt mindenki tudja, hogy a Spongyabob Kockanadrágban készített herkentyűburgernek van egy titkos összetevője. De, hogy mi az, azt a főgonosz Plankton is szeretné tudni. Az egyik epizódban látszik egy papír, amin a titkos recept hozzávalói halandzsával leírva olvashatók. Egyes rajongók szerint a titkos hozzávaló valójában rák, míg mások szerint nincs is semmit titok, és csak azért találta ki Rák úr ezt a mesét, hogy valamivel lekösse ősellenségét.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *