rooks revenge

Emlékeztek még a 2012-es évre és a maja naptár által okozott hisztériára? A világvége „mily meglepő” nem jött el, de a maják egyik vezetőjének mégiscsak sikerült felkeltenie az érdeklődést és egy kisebb robajt mégis okozott. A Betsoft ugyanis ebben az évben dobta piacra az egyik legnépszerűbb játékgépét, a Rooks Revenge-et.

A Gonzo’s Quest-ből vett inspiráció tagadhatatlan

Ha a Rooks Revenge játék ismerősnek tűnik neked, nincs min csodálkozni. A NETENT kultikus Gonzo’s Quest játékából merített inspirációt nehezen volna letagadható. Úgy ahogy a híres konkvisztádor történetében, a Rooks Revenge online játékgépnél is az arany körül forog minden, amelyekkel a maja templomok színültig voltak. A meggazdagodás felé vezető úton most nem az excentrikus spanyol hódító fog titeket kísérni, hanem a maja vezér, Rook. Nem marad azonban szégyenben ő sem a tengerentúli riválisával szemben és hozzá hasonlóan az egész játék során hallatja majd sajátos megjegyzéseit a játékstílusodat illetően.

A készítők nem csak a játék koncepcióját másolták le, de vizuális téren is inspirálódtak az elődből. A Rooks Revenge-ben is vár titeket a gyönyörű 3D-s látvány és a minőségi hanghatások. Őserdők, templomok és arany maszkok, mindezek nagyon részletesen ki vannak dolgozva, így ha számodra is a részletekben rejlik az ördög, akkor a Rook-ot nagyon is élvezni fogod. A hanghatások és a zene nagyon jól visszaadják az őserdő és egy rég elveszett civilizáció építményeinek hangulatát.

A játékmenet klasszikus. A Rooks Revenge egy 5 tárcsás, 3 soros és 25 nyerővonalas játékgép. A cél, hogy valamelyik nyerősoron kirakd a nyerő kombinációt, amely legalább 3 egyforma szimbólumból áll. Természetesen minél több a nyerő kombináció, annál több aranyérme kerül a számládra. Ha egy vonalon több nyerő kombinációt is sikerül kiraknod, csak a legnagyobb értékűt kapod meg. De ha több vonalon is kirakod a nyerő kombinációt, a nyeremények összeadódnak.

Hulló kövek hihetetlen bónuszokkal

Már a játék közben is szembetűnő, hogy a készítők miből merítettek. A tárcsák helyett a Rooks Revenge-ben ugyanis kövek „forognak”, amelyek különböző pozíciókat foglalnak el. Teljesen ugyanúgy működik a lépcsőzetes rendszer is a nyerő kombinációknál. Ugyanis ha sikerül 3 nyerő szimbólumot sorba rendezned, ezek a nyeremény jóváírása után felrobbannak és helyükre új kövek esnek. Ezek természetesen szintén alkothatnak nyerő kombinációt. Lényegében ez egy ingyenes pörgetés, amelyhez egy nagyon kellemes bónusz is jár.

Mégpedig a nyeremény szorzójának folyamatos növekedése. Az első nyerő kombináció eltűnése után ugyanis már a második nyeremény 2-es , a harmadik 3-as, sőt a továbbiak 5-ös szorzóval számítanak. Így lépésről lépésre egész szép nyereményt gyűjthetsz be. Ami igazán szuper, hogy ez a bónuszt további bónuszokkal kombinálható. Ha ugyanis sikerül a 2, 3 és 4-es tárcsákon 3 Free spin szimbólumot kiforgatnod, ingyen forgatásokat kapsz, amelyeknél a szorzó még jobban növekszik, konkrétan 3-al az első nyereménynél, 6-al a másodiknál, 9-el a harmadik és 15-el a negyedik nyerő kombinációnál. Ez egy igazán csábító ajánlat és jó bónusz lehetőség.

De a növekvő szorzóval még nem értek véget a különlegességek. Megszokott elem a Rooks Revenge-ben is a Wild szimbólum. Ennek dzsóker funkciója van, és, ha sikerül valamelyik nyerő vonalon kiforgatni, képes helyettesíteni a hiányzó szimbólumot és ezzel teljessé tenni a nyerő kombinációt.

Játssz a Rooks Revenge-el ingyenesen a Grand Casino-ban

A Rooks Revenge online játékgép nagyon sok dolgot kínál, de alacsony nehézségi szintjének köszönhetően a teljesen kezdőknek is megfelelő. Ha azonban először egy fillér kockázat nélkül szeretnéd kipróbálni, számos online szerencsejáték-oldalon ezt ingyenes megteheted. Ha a játék megtetszik, rögtön be is regisztrálhatsz és kihasználhatod a kaszinó által kínált minőségi bónuszokat, majd bele is foghatsz a valódi pénzzel történő játékba. Sok sikert kívánunk, illetve hogy a maja istenek kegyesek legyenek hozzád.

Játék típusa: Video-játékgép
Képarány: 4:3
Tárcsák típusa: Hulló kövek
Tárcsák: 5 tárcsa, 3 sor, 25 nyerővonal
Nyerési esély: 93,66 %
Minimális tét: 25 Ft
Maximális tét: 2500 Ft
Játék tulajdonságai: Ingyenes pörgetések, szimbólumok dzsókerrel (Wild) történő helyettesítése, nyerési szorzók, lépcsőzetes nyeremények

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *