wolt promóciós kód

Regisztrálj a WOLT alkalmazásra, használd a WOLTHUNGARY promó kuponkódot és szerezz 1500 Forintot!

Ha használod ezt a kódot a regisztráció során, akkor az első házhozszállításból 1500 Ft kedvezményt kapsz.

WOLT kuponkód

Mi az a WOLT?

wolt kuponkódA Wolt egy online ételrendelő és házhozszállító szolgáltatás, ahol egy mobilappon keresztül tudsz rendelni. A céget 2014-ben Helsinkiben  alapították, és azóta több mint 20 városban elérhető a szolgáltatás. Köztük van Tampere, Turku, Tallinn, Stockholm, Koppenhága, Tartu, és végre Budapest is. A Wolt lehetővé teszi bármelyik étterem számára, hogy eladóként regisztráljon, majd begyűjti a megrendeléseket az ügyfelektől és gondoskodik is a kézbesítésről. A fizetés automatikusan történik bankkártyával..

A Wolt a Starship Technologies-szal együttműködve kísérletezik önálló vezetési robotokkal Tallinnban is.

WOLT promóciós kuponkód

A WOLTHUNGARY promo code segítségével Te is kipróbálhatod a szolgáltatást. Nincs más teendőd, mind add meg a kódot a regisztráció során és máris a markodat üti 1500 forint! Itt a kupon:

  • Kuponkód: WOLTHUNGARY
  • Kedvezmény: 1500 FT az első rendelésednél

Alkalmazás letöltése és belépés: WOLT

A WOLT jobb mint a NETPINCÉR. Miért?

  • A WOLT-on van kuponkód. A netpincéren nincs.
  • Itt a WOLT végzi a kiszállítást, nem az étterem futárai. Szóval nem késnek, nem bunkók, nem húzzák a szájukat. Menő, pontos és trendi.
  • Valamint folyamatosan nyomon követheted hol tart a rendelésed. Nem kell azon szenvedni, hogy a 45 perces szállítás helyett miért 1,5 óra múlva jön meg a kaja, amikor már konkrétan éhen halsz.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *